Utrecht

Op Mariaplaats in Utrecht hebben wij met trots Klemmfix rijbaanscheidingssystemen geleverd en geïnstalleerd. Deze systemen zijn ontworpen om de scheiding tussen voetgangers, (brom)fietsers en auto’s duidelijk aan te geven, wat bijdraagt aan een veilige en georganiseerde verkeerssituatie. Om de zichtbaarheid en veiligheid verder te vergroten, zijn er Leitboy geleidebakens geplaatst. Deze geleidebakens zorgen ervoor dat alle weggebruikers de rijbanen duidelijk kunnen zien, zelfs onder slechte weersomstandigheden of bij weinig licht.

De keuze voor onze rijbaanscheidingssystemen en Leitboy geleidebakens op Mariaplaats benadrukt het belang van verkeersveiligheid en efficiëntie in drukke stedelijke gebieden. Onze oplossingen zijn niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en esthetisch verantwoord, waardoor ze perfect passen in het stadsbeeld van Utrecht. De installatie van deze systemen draagt bij aan de verbetering van de verkeersdoorstroming en de bescherming van kwetsbare weggebruikers zoals voetgangers en fietsers.

Bij Erdi streven we ernaar om innovatieve en effectieve oplossingen te bieden voor stedelijke mobiliteitsuitdagingen. Onze rijbaanscheidingssystemen en Leitboy geleidebakens zijn ontwikkeld met oog voor detail en kwaliteit, wat resulteert in een lange levensduur en minimale onderhoudsbehoefte. Wij zijn trots dat we een bijdrage kunnen leveren aan de verkeersveiligheid en infrastructuur van Utrecht.

Onderstaande producten zijn gebruikt in dit project